Danas točno u 8 sati započeo je Insignia road show koji će se u našem gradu zadržati do 1.srpnja!

Riječ je o Opelovoj najvećoj zvijezdi koja uz elegantan i aerodinamičan izgled, koji će svakog prolaznika ostaviti bez daha, nudi i brojne tehnološke inovacije.

Insignia Grand Sport ima sportske proporcije, izgleda puno duža i niža te ima elegantnu siluetu kupea i robustan stav vozila iz viših klasa. Sve to dolazi u kombinaciji s aerodinamičnošću vodećom u klasi i koeficijentom otpora zraka od samo 0,26.

Zahvaljujući optimiziranim dimenzijama i korištenju laganih materijala. Rezultat je agilnija vožnja, bolja upravljivost i veća učinkovitost. Nova Insignia Grand Sport donosi i najprofinjeniji sustav pogona na sve kotače u klasi odnosno pametni sustav pogona na sve kotače s vektorskom raspodjelom okretnog momenta između pojedinačnih kotača.

Dodatno unaprijeđeno podvozje FlexRide predstavlja temelj optimalnog ponašanja u vožnji koje se prilagođava situaciji. Ono prilagođava amortizere, upravljanje, odziv gasa i točke promjene stupnjeva prijenosa (kod automatskih mjenjača) nezavisno ili na temelju načina rada Standard, Sport ili Tour koje vozač može odabrati. U ponudi je i novi osamstupanjski automatski mjenjač s optimiziranim trenjem, a među brojnim vrhunskim tehnologijama Opelov novitet donosi i novu generaciju svjetala IntelliLux LED®. Sada su još brža, preciznija i snažnija, a njihova duga svjetla sada dosežu do 400 metara.

Funkcija dugih svjetala sastoji se od 32 LED segmenta, uzdužno integriranih u tanka prednja svjetla. Povećan broj LED segmenata omogućuje da se različiti svjetlosni uzorci još preciznije prilagode prometnoj situaciji, a prijelazi između različitih uzoraka svjetala su brži. Pomoć pri držanju prometne trake s automatskom korekcijom upravljanja, novi prednji zaslon i kamera koja pokriva 360°, sjedala koja je certificirao AGR, grijana prednja i stražnja sjedala te grijano vjetrobransko staklo, nova generacija multimedijskog sustava IntelliLink - sve su to aduti nove Insignije. U kabini vozača čeka elegantna kontrolna ploča i tri centimetra niži položaj sjedenja, nudeći sportskije i izravnije iskustvo vožnje. Zapremnina prtljažnika iznosi od 490 do 1450 litara. Premijerno će Insignia Grand Sport biti izložena u AC Mitrović naredna tri dana.

Dođite na dan otvorenih vrata, pogledajte novu Insigniju u nekoliko različitih verzija karoserije, motora i opreme. Provozajte se u modelu po Vašem izboru! Mi Vas častimo zakuskom i pićem , a Vi se počastite jedinstvenim iskustvom vožnje u novoj Insigniji!
Rezervirajte svoj termin za testnu vožnju ovog premium modela koji vozila na 023/343-860 ili na info@ac-mitrovic.com .

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju automobila putem leasinga, stručni savjeti djelatnika će vam zasigurno ponuditi najbolje riješenje uključujući i opciju 33-33-33
1.godinu- 33% uplate akontacije ili mogućnost zamjene STARO ZA NOVO
2.godinu- 33% leasing obrok (što predstavlja minimalan iznos zaduženja tj. financiranja za novo vozilo)
3.godinu- 33% ugovorenog ostatka vrijednosti ( jer nakon isteka financiranja vozilo možete otkupiti ili ga vratiti)
Autocentar Mitrović na adresi Zagrebačka 94 u Zadru, omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novo ili mu je potreban poporavak postojećeg vozila.

U sklopu centra posluje:
-Ovlašteni prodajno-servisni centar za Opel vozila
-Ovlašteni servisni centar za Opel, Chevrolet i Saab vozila
-Centar rabljenih vozila-Prodajno-servisni centar za gospodarskih vozila

Ovlašteni servisni centar vozila omogućuje preciznu dijagnostiku modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa do usluge popravaka u limariji. AC Mitrović kontinuirano ulaže u dodatna znanja prodajno-servisnih timova i maksimalno prati sve tehnološke novitete i servisne standarde proizvođača. Lokacija i kapaciteti radionice omogućuju lak pristup te brzu i kvalitetnu uslugu.U servisu je moguće obaviti sve vrste preventivnog, redovnog i korektivnog održavanja vozila. Za sva vozila starija od 4 godine u mogućnosti smo ponuditi posebne cijene na kupnju i ugradnju rezervnih dijelova i uslugu servisa. Posebna pažnja posvećena je poštovanju svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu uz garanciju kvalitete obavljenog rada i dijelova.

Ukoliko korisnici žele novo vozilo, u salonu su izloženi su uvijek najnoviji i uvijek najatraktivniji modeli vozila, a kupcima je omogućena potpuna i stručna usluga: informacije o modelima, preporuka vozila koje najbolje odgovara kupcima te odabir najpovoljnijeg načina kupnje vozila.
U sklopu poslovnog centra posluje i Centar rabljenih vozila sa ponudom rabljenih vozila i ponudom usluga kupnje, zamjene i otkupa, mogućnošću financiranja, izdavanja jamstva na vozila te mobilnog jamstva kao pomoć u slučaju kvara vozila, točenja krivog goriva i sl. Uz standardno plaćanje gotovinom u mogućnosti smo ponuditi i druge načine plaćanja, poput financiranja putem leasinga te putem kredita banaka, financiranje kreditnim karticama Amex i Diners do čak 60 rata.

Kupcima je omogućena uz uslugu STARO ZA NOVO i zamjena vozila po principu STARO ZA STARO, odnosno kupci mogu svoje rabljeno vozilo ostaviti u zamjenu za drugo vozilo. Ukoliko kupci žele svoje vozilo zamijeniti, u mogućnosti smo ponuditi besplatnu procjenu vozila.
Termin servisa ili probne vožnje moguće je dogovoriti pozivom na broj telefona 023/343-860 ili na e-mail: info@ac-mitrovic.com

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU!