ZADAR- Tijekom poslijepodneva obavlja se privođenje policijskom nadzorniku  osmorice sudionika masovne tučnjave koja se dogodila u noći sa srijede na četvrtak klubu u Perivoju kraljice Jelene Madijevke.

Privođenje je počelo poslijepodne i kako su nam rekli u dežurstvu Policijske uprava zadarske oko 18 sati, čekale su se još tri od osam muških osoba. Oni su svi do 20 sati bili privedeni policijskom nadzorniku, a tijekom večeri će biti na ispitivanju u Županijskom državnom odvjetništvu. Svi su ipotom pušteni uz izricanje mjera opreza, a postupak se nastavlja, rečeno je jutros u PU zadarskoj.

Za sada se zna da će protiv četiri osobe u dobi od 22- 24 godina biti podnesena kaznena prijava za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Policija će ih sve, ukupno 9 osoba, teretiti za sudjelovanje u tučnjavi. Deveti i najstariji sudionik tučnjave, 51- godišnjak kojem su nanesene teške tjelesne ozlijede, prema informacijama iz PU zadarske zadržan je u bolnici gdje je operiran. Ostali sudionici te tučnjave su znatno mlađe osobe, a prema dostupnim informacijama policijske obrade - svemu je kumovao alkohol.