Nakon gotovo dvije godine, Prekršajni sud u Zadru donio je presudu protiv 26-godišnjaka za narušavanje javnog reda i mira u kolovozu 2015. godine oko 1,30 sati ispred pekare u Biogradu.

Okrivljeni se nalazio u pekari sa svojom 27-godišnjom djevojkom kada su u objekt ušle tri djevojke u dobi od 23, 18 i 22 godine. Ničim izazvan 26-godišnjak ih počeo vrijeđati riječima: „drolje, kurve, istrošene, pogledajte se na što izgledate". One su ga pitale "što je njemu, je li on normalan, zašto im to govori bez ikakvog povoda", na što je isti bez ikakvog odgovora napustio pekaru skupa s djevojkom. 

22-godišnjakinja je izašla za njim i pitala ga zašto im je to rekao, što su mu one napravile, a on ju je potom pljunuo u glavu i rekao da će je udariti ako se ne makne od njega. 23-godišnjakinja mu je rekla da pusti njenu prijateljicu, na što ju je on udario zatvorenim dijelom šake u glavu u predjelu desne sljepoočnice i lakše ju ozlijedio. Djevojke su na sudu izjavile kako ga je djevojka nagovarala na to.

Kažnjen je novčanom kaznom u visini od 525 kuna.