ZADAR - Na vijest o ponavljanju izbora u Škabrnji, za koju smo koristili podatke objavljene na stranici Državnog izbornog povjerenstva te potpredsjednice Županijskog izbornog povjerenstva Jadranke Nižić Peroš, koja je rekla da se izbori ponavljaju samo na jednom biračkom mjestu, stigao nam je demantij Ivana Škare, kandidat za načelnika Općine Škabrnja.

" Molim Vas da ispravite netočne navode objavljene na Vašem portalu 057info.hr u članku pod naslovom „Zbog jednog listića ponavljaju se izbori u Škabrnji". Netočno je da je "dosadašnji načelnik, HDZ-ov Nediljko Bubnjar osvojio 76.6 posto glasova u odnosu na nezavisnog Ivana Škaru", kao i da je "na dva izborna mjesta izašlo 214 od ukupno registriranih 294 birača u Škabrnji." Ti podaci odnose se samo na biračko mjesto Prkos, dok je na biračkom mjestu Škabrnja Ivan Škara osvojio 65 glasova više od protukandidata, čime su mještani Škabrnje jasno pokazali što žele.
Točno je jedino da je zbog jednog listića viška na biračkom mjestu Škabrnja drugi krug izbora poništen te će se ponovno održati sljedeće nedjelje, 11. lipnja. Molim Vas za ispravak netočne informacije u spomenutom članku, te objavu ovog demantija, budući da ste samim iznošenjem netočnih informacija već nanijeli štetu meni osobno, ali i Nezavisnoj listi Moja Škabrnja koju predstavljam."