Prekršajni sud u Zadru donio je okrivljujuću presudu protiv 35-godišnjaka zbog narušavanja javnog reda i mira u lipnju 2015. godine. 

Oko 2,30 sati 35-godišnjak je došao do kioska koji je tada bio otvoren na Putu Bokanjca. Od 25-godišnje djelatnice, ujedno i vlasnice objekta, zatražio je pivo i sjeo na klupu da ga popije. U tom trenutku do kioska je došla skupina od 4-5 mlađih muških osoba. Kupili su pivo, otišli na suprotnu stranu ceste i sjeli na zidić.

Okrivljeni je počeo dobacivati i provocirati mladiće. U jednom trenutku, bez dopuštenja djelatnice, iz frižidera je uzeo 10-ak piva te bocama gađao u pravcu mladića koji su sjedili na zidiću. Mladići su ga pokušali smiriti govoreći mu da mu oni nisu ništa napravili. On je potom od djelatnice zatražio još jedno pivo te je platio pivo koje je popio i djelomično račun od boca koje je razbio. Nakon što je mu 25-godišnjakinja odbila dati još jedno pivo, okrivljeni je šakom udario u aparat za kavu koji se nalazio na pultu pri čemu je slomio njegovu staklenu vanjsku stjenku. Zatim je sjeo na svoj moped te se udaljio s mjesta događaja.

Zadarski sud kaznio ga je novčanom kaznom u iznosu od 763 kune.