Dragi prijatelji, dragi sugrađani,

ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje u humanitarnoj akciji Rotary Moto Rally Plus koja uključuje ljude iz gotovo cijele Lijepe naše, od zagorskih brega do plavoga Jadrana, točnije od Varaždina, preko Zagreba i Karlovca, pa do Zadra, Šibenika, Kaštela i Splita. 

Motoristi i rotarijanci iz tih gradova udružili su se i odlučili činiti dobro prikupljajući donacije (u obliku novca, hrane i higijenskih potrepština) za potrebite po svim postajama Rotary Moto Rally Plus. 

Program počinje 1.lipnja u Varaždinu, a završava Splitu 4. lipnja. U svakom od gradova-postaja, pa tako i u Zadru 02. i 03. lipnja biti će organizirano javno prikupljanje donacija uz prigodni zabavni program, hranu, piće, a naravno sve u društvu motorista i rotarijanaca. Prikupljene donacije biti će dostavljene Socijalnoj samoposluzi Zadar. 

Program u Zadru počinje 2. lipnja okupljanjem sudionika koji dolaze iz Karlovca s lokalnim sudionicima u mjestu Zaton Obrovački (kod gostione Anita), i nastavlja se na trgu Pet bunara, gdje će sudionike dočekati domaćini RC Zadar i moto klubovi zadarske regije: MK Beštije, MK Vuk samotnjak, MK Paška bura, MK 4. Gardijska, Vespa klub Zadar, LE MC Blue Knight, MK Sveti Kasijan Sukošan, MK Road Sharks i MK Duhovi Biograd. 

Zabavni program na trgu Pet bunara počinje već oko 17 sati. Posjetitelje očekuju štandovi sa hranom i pićem (mesni roštilj, pečena riba i školjke na buzaru), a za glazbeni će se užitak brinuti DJ, i Dirty Harry Band i Elly Fijasko Band sa svojim Live nastupima.

After Party će biti organiziran u bikerskom Rock Caffe-u D8, koji će sudionike ugostiti i sutradan uz besplatni doručak i kavu, te otpratiti ih put Šibenika.

Da postoji natjecanje tko ima veće srce - motoristi ili rotarijanci ishod bi bio neizvjestan, ali kad se oni udruže, nastaje humanitarni 1. Rotary Moto Rally Plus na kojeg su pozvani svi humanitarci i svi motoristi, automobilisti i ljudi dobre volje. A priključiti se možete na mnogo načina. 

Prvi je prijava na Rally, drugi je da za donaciju od 100 kuna za unaprjeđenje rada socijalnih samoposluga dobijete lijepu dizajnersku majicu, treći je da donirate potrepštine i hranu na postajama relija za socijalne samoposluge u svim naznačenim gradovima, a četvrti je - otiđite sami do najbliže socijalne samoposluge bez obzira kad ova akcija počinje i koliko traje.

Program događanja možete pronaći u priloženim fotografijama, a više informacija i kontakt na linku.