ZADAR - Zadar se ponovno diže na noge kako bi mogao u liječenju naše mlade sugrađanke Petre Zrilić.
U SC Višnjik su petak će najaviti veliki humanitarni koncerta "Pjesmom za Petru", u organizaciji Emine Šimurina i Marjana Petrice.

Koncert će se održati u dvorani Krešimir Ćosić, dana 23.05.2017. godine s početkom u 20 sati. Na koncertu ce nastupit mnogobrojni izvođači koji su se odazvali akciji za pomoć 12 godišnjoj djevojčici Petri Zrilić. Ona boluje od Neuroblastoma (tumor nadbubržzne zlijezde) i potrebno joj je hitno liječenje u inozemstvu.

Njezin otac Branimir Zrilić uputio je apel medijima ali i svim drugima koji mogu i žele pomoći:

Ja, Branimir Zrilić otac Petre, obraćam se svojim sugrađanima a posebice društvenim i poslovnim subjektima rodnog mi grada Zadra. Sudionik sam i dragovoljac obrambenog Domovinskog rata na području grada Zadra, a u sastavu 112 brigade HV. Na prvoj crti bojišnice ranjen sam 20.studenog 1991.godine.
Pomognite mi u ovoj životnoj bitki moje 12 godišnje kćeri.
U razdoblju šest godišnje bolesti mojeg djeteta niti ja niti moja supruga nismo tražili ovakav oblik pomoći.
Sami smo mojom skromnom plaćom domara u gradskoj sportskoj dvorani „Mocire", te njenom naknadom od bolovanja skrbili o svojoj djeci, a posebno našem petom djetetu Petri, napisao je Petrin otac u svom apelu. O cijeloj akciji znat će se više sutra nakon konferencije za novinare u SC Višnjik.