Ivan Višak iz Križevaca pobjednik je „utrke u utrci" Hostela Forum.

Ivana je presretač sustigao u Ulici dr. Franje Tuđmana u blizini Hypo centra, a uz njega bili su i članovi tima hostela koji su ga iznenadili čestitavši mu na pobjedi.
Naime, vodstvo hostela odlučilo je potražiti motivirajuće priču na začelju kolone tisuća trkača i nagraditi jednog od njih.

Igrom slučaja mi smo pronašli djevojku koja je uz pomoć štaka nekoliko minuta prije starta automobila presretača stigla do mosta.

- Priča djevojke o kojoj ste pisali je inspirativna. Voljeli bi da nam se javi preko naše Facebook stranice ili na telefon 023 250 705, rekla je za portal 057info PR menadžerica Hostela Forum Martina Knežević.

Potom nam je ispričala Ivanovu priču.

- Ivan je skromni momak, vozač kartinga koji je doživio prometnu nesreću. Bio je u komi, a potom vezan uz invalidska kolica. U Zadru je već nastupio na utrci i to u kolicima. Napredak u oporavku odlučio je pokazati na ovogodišnjem izdanju Wings for Life. Ivan je bez ičije pomoći dotrčao, došetao, ma došprintao do Bulevara. I zaslužio je dva noćenja u Hostelu Forum i stisak ruke jer nam je pokazao kako snaga volje čini čuda.

 


View on YouTube