ZADAR - Pirovac je ovih dana „glumio" mjesto Tkon na Pašmanu, gdje je Ante Gotovina, rođen u Zadru, proveo djetinjstvo sve do tragičnog događaja u kojem je poginula njegova majka. Iako je Tkon mjesto podrijetla njegovog oca, obitelj seli u Pakoštane, odakle je bila majka Ante Gotovine.

Javnost je doznala kako je malog Antu glumio Vigo Višnjić, sin Gorana Višnjića. Međutim, malo tko zna kako su iz Pakoštana, trenutno najmlađi glumci u Hrvatskoj, na snimanju filma bili Gina Maria Maksan i Angelo Stojanov. Oni su glumili Antinu sestru Anicu i brata Boru. A odglumili su ih, doznajemo od članova obitelji, baš profesionalno: set je određen u nevjerojatnih pola sata.
Gina Maria ima svega dvije godine i četiri mjeseca, dok je Angelo koji mjesec stariji. Osim što će im pojavljivanje u filmu General biti doživljaj o kojem će im, kad odrastu pričati njihovi bližnji, oni su zaradili i prvi honorar, kojeg će naravno preuzeti roditelji. Mala Gina Maria dobila je i za sladoled, jer je morala uložiti i dodatni napor. Nakon što je dodatni snimak napravljen, Gina Maria nije zaboravila na obećani sladoled.

Filmska ekipa je bila zadovoljna s malim Pakoštancima, roditelji sa svojom djecom, a Gina Maria i Angelo imat će uspomenu za cijeli život.