U četvrtak u 10 sati na Poljani pape Ivana Pavla II. (Forum) otvara se 3. vrtna izložba cvijeća „Cvijet Zadra" uoči koje se već od danas građanima dijele cvijetne sadnice.

Izložbu koja se održava u organizaciji gradske tvrtke Nasadi a na kojoj se predstavlja čak 14 izlagača otvorit će gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta. 

Oni koji nisu u mogućnosti doći na otvorenje, moći će pratiti prijenos u živo putem stream-a: http://www.nasadi.hr/novosti/155/otvorenje-izlozbe-preko-live-stream-a/

Od 20. do 23. travnja (od četvrtka do nedjelje) tvrtka NASADI u suradnji sa svojim poslovnim partnerima i prijateljima iz cijele Hrvatske organizira Vrtnu izložbu cvijeća komunalnih i privatnih tvrtki „Cvijet Zadra". Predstavljaju se komunalna poduzeća iz cijele Hrvatske kao i mnoge privatne hortikulturne tvrtke, koje će svojim cvjetnim kreacijama uljepšati zadarsku rivu. 

Izložba je natjecateljskog karaktera, a koga je stručni sud proglasio najuspješnijim, objavit će direktor tvrtke Nasadi Lenko Ugrinić na svečanosti otvorenja izložbe.

Četverodnevni program izložbe bit će obogaćen stručnim predavanjima hortikulturnih stručnjaka u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice, stručnim vodstvima kroz gradske perivoje koja su prijašnjih godina izazvala veliko zanimanje građana, a bit će upriličena i prigodna izložba fotografija s cvjetnim motivima u suradnji s Foto-kino-video klubom Zadar u Perivoju kraljice Jelene Madijevke. 

Cjelokupan program manifestacije dostupan je na www.nasadi.hr.