ZADAR- Na prostoru nekadašnje Prigorke počela je gradnja novog Trgovačkog centra Kaufland - Sinjoretovo.

Radove izvodi Lavčević, a projekt je izradila tvrtka D&Z u vlasništvu Zdravka Livakovića. Ta trgovačka kuća, koja je u Zadru odavno otvorila svoj prvi centar, nije nositelj investicije. Sudeći prema ploči koju su izvođači zakonski obavezni istaknuti, a ne je držati ovako kako smo je mi pronašli, investitor je zagrebačka tvrtka Sigma Modul.

Nakon što su od Grada Zadra u prosincu dobili građevinsku dozvolu, Sigma Modul je krajem siječnja ove godine izbrisana iz sudskog registra. U studenom 2016. godine Sigma Modul je pripojena novijem društvu Projekt Gajnica. Vlasnik je isti: Zoran Kovač. On je i vlasnik tvrtke Sigma Matica, tvrtke čije je sjedište na istoj adresi Selska cesta 90A u Zagrebu, a koja je investitor stambenih zgrada u Ul. Nikola Tesle iznad SAS-a. Projektant tih stambenih zgrada je također D&Z.

Vlasnik Sigme preko koje je ulagao i stekao veliki broj nekretnina bio je  Domagoj Ivan Milošević. Kada je prije sedam godina postao HDZ-ov  potpredsjednik Vlade, on je morao prenijeti svoja vlasnička prava.