Novi koncesionar za održavanje prometnica na području Grada Zadra, Ceste Zadarske županije d.o.o. unio je u ovaj posao novi način rada, koji će zasigurno naići na odobravanje građana Zadra.

Naime, u noći s 10. na 11. travnja izvedeni su radovi sanacije kolnika Ulice bana Josipa Jelačića od Tuđmanove prema raskrižju s ulicom Put Šimunova.

Radovi su započeli u 21 sat i do jutra posao je bio gotov. Izbjegnute su gužve, radnici su radili pod manjim pritiskom, a građani su za dobro jutro dobili saniranu prometnicu.

Novost je i obavijest o ovim radovima postavljana na mrežne stranice Grada Zadra na vrijeme pa vam predlažemo da povremeno posjetite ovaj link i u izborniku izaberete rubriku obavijesti.

Podsjetimo, do 1. ožujka godinama je koncesiju imala tvrtka Franto d.o.o. kojoj je istekao ugovor s Gradom, ali koja je i završila u stečaju.

Isti osnivači registrirali su tvrtku Filius koja se javila na natječaj krajem studenog, ali nisu dokazali svoju sposobnost za obavljanje tog posla. Za koncesonara su izabrane Ceste Zadarske županije koje su se i do sada javljale na natječaj Grada Zadra. Ova tvrtka, kojoj je jedan od brojnih suvlasnika i Zadarska županija, već godinama radi na održavanju državnih prometnica na području Zadarske županije.