U sklopu svoje tradicionalne akcije „Za ljepši Uskrs svima" zadarski će Lionsi u četvrtak, 06. travnja igrati utakmicu u malom nogometu s timom zadarskih liječnika.

Igrat će se u dvorani Mocire s početkom u 18 sati, a umjesto ulaznica prikupljat će se dobrovoljni prilozi. Tako prikupljenim te vlastitim sredstvima, Lions klub Zadar će nabaviti razne potrepštine, i uz proizvode dobivene donacijama tvrtki koje već godinama pomažu ovu akciju, pripremiti pakete za 19 socijalno najugroženijih obitelji u Zadru.

U 11 proteklih godina koliko Lionsi priređuju ovu akciju, brojne su zadarske obitelji, uoči Uskrsa, dobile pakete ispunjene različitim potrepštinama, prije svega hranom rado viđenom na svakom blagdanskom stolu. Listu obitelji predlaže gradski Upravni odjel za socijalnu skrb i zdravstvo, i u pravilu su to obitelji koje žive isključivo od socijalne pomoći. Često je riječ o samohranim majkama s, nerijetko, bolesnom djecom. Svima njima svaka pomoć, tako i ovakvi uskršnji paketi, znatno pomognu u prevladavanju teških životnih uvjeta te im uljepšaju veliki blagdan.