ZADAR - Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a koji u hotelu Kolovare ima trodnevni seminar o pripremama za lokalne izbore, dao je potporu kandidatu te stranke za gradonačelnika Zadar. On je danas prošetao u društvu Nina Dellavie, kandidata za gradonačelnika Zadra te ostalima koji će se naći na njihovoj listi, kako bi ukazali na stanje zadarske rive.

- Mi smo jedan od rijetkih gradova na Mediteranu koji ne živi svoj život na rivi i u centru grada, i zato mislim da bi trebalo oživiti ovu rivu i sanirati je. HDZ-ova vlast je potrošila 2,3 milijuna kuna na projekte sanacije, a mi nismo vidjeli niti projekte niti sanaciju zadarske rive, izjavio je Dellavi na temu koju je nedavno otvorio pridošli Boro Marin Poštar u svojoj FB objavi priključenja listi HSLS-a.

- Meni je čast da mi imamo svog kandidata i da imamo svoju samostalnu listu i očekujem onaj rezultat koji sam najavio, da će Nino ući u drugi krug, u drugom krugu je sve moguće, i da ćemo imati nekoliko vijećnika, i da ćemo bitno utjecati na novu politiku novog vodstva gradu Zadru. Znate da je došlo do određene smjene, ja bih rekao političara i generacija u Zadru. Stari gradonačelnik se više ne kandidira, i mislim da nije to samo promjena jednog čovjeka. Treba doći do širih promjena , ali treba doći i do rješavanja ovakvih projekata o kojima je Nino govorio, rekao je predsjednik Darinko Kosor.