Drugi planinarski križni put mladih Zadarske nadbiskupije pod geslom "Veće ljubavi nitko nema od ove: da tko život svoj položi za svoje prijatelje" (Iv 15,13), održava se u subotu i nedjelju, 25. i 26. ožujka u zadarskom zaleđu, na lokaciji Dračevac Zadarski - Škabrnja - Vrana. 

Nakana ovogodišnjeg križnog puta je zahvala hrvatskim braniteljima, osvještavanje mladih o ljubavi prema domovini i upoznavanje sa svojim kršćanskim korijenima. Okupljanje sudionika je u subotu 25. ožujka u crkvi Uznesenja BDM na Dračevcu Zadarskom u 8,30 sati. Od tamo se kreće prema Škabrnji gdje će mladi prespavati u školskoj dvorani; sutradan ujutro se kreće prema svetištu sv. Nediljice u Vrani.

Događaj organizira Ured za pastoral mladih Zadarske nadbiskupije. Cijena planinarskog križnog puta je 70,00 kn. Cijena uključuje tri obroka (prvi dan večera, drugi dan doručak i ručak); zajedničko obilježje i povratni prijevoz autobusom iz Vrane do Zadra. Prvi dan je potrebno ponijeti hranu jer će kuhani obrok sudionici dobiti navečer toga dana.

Pozivaju se svi zainteresirani na sudjelovanje u pobožnosti križnog puta. Za informacije se mogu javiti Kristini (098 9373 172), Katarini (098 922 7973 ) i na e-mail pkp.zd.mladi@gmail.com. Organizator poziva da sudionici ponesu vreće za spavanje i čvrste tenisice za hodanje.