U redove Moderne demokratske snage (MODES) je pristupila mlada poduzetnica Tereza Vitali, članica Vijeća Mjesnog odbora Poluotok i potpredsjednica Savjeta Mladih grada Zadra.

Evo kako je MODES predstavlja:

- Završila je studij Kulture i turizma, te završava diplomski studij međunarodnih odnosa i diplomacije na međunarodnom sveučilištu Libertas u Zagrebu. Tereza je radila na nekoliko zapaženih projekata značajnih za grad Zadar. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zadra, prošle godine je zajedno s djelatnikom Generalnog konzulata u Milanu bila nositeljica ideje postavljanja grada Zadra kao glavnog partnera Generalnom konzulatu RH u Milanu u proslavi 25. godina državnosti Hrvatske u gradu Milanu.

Zadar se kao središnji dio spomenute proslave predstavio kao ponajbolje turističko i enogastronomsko odredište na Jadranu. Također je bila nositeljica projekta Hitchcockove večeri, s ciljem da se grad Zadar brendira između ostalog kao turistička destinacija s naljepšim zalaskom sunca. Njen angažman u promociji i obogaćivanju zadarskog turizma tu nije stao, već je prošle godine pokrenula inicijativu predstavljanja grada Zadra kroz projekt „Od grada porušenog ratom do najbolje Europske destinacije 2016. godine".

- "Drago mi je da smo se međusobno prepoznali; držim da je stranka MODES doista respektabilna politička opcija s mnogo kvalitetnih mladih ljudi. Jako poštujem njihovu otvorenost prema kreativnim ljudima i idejama. Ključ uspjeha za budući razvoj grada Zadra definitivno leži u sinergiji iskustva i mladenačkog elana usmjerenog k zajedničkom cilju. Pojedinac ne može ostvariti ništa velebno, ali kroz čvrstu platformu uspjeh ne može izostati. Stranka MODES sa svojim programom i ljudima predstavlja sve ono sto je potrebno našem gradu za održivi razvoj i za pozicioniranje grada Zadra kao najznačajnijeg grada u Dalmaciji".