Ured državne uprave u Zadarskoj županiji, Služba za društvene djelatnosti raspisala je javni poziv svim glazbenicima - trubačima za usluge izvođenja Mirozova (solo truba) na pokopima hrvatskih branitelja, te u prigodama obilježavanja spomena na smrtno stradale hrvatske branitelje iz Domovinskog rata na području Zadarske županije u 2017. godini.

Na ovaj Poziv mogu se prijaviti svi glazbenici - trubači, bez obzira na stupanj glazbene naobrazbe, koji znaju izvesti skladbu Mirozov.

Mirozov (solo truba ) izvodi se u slijedećim prigodama:

- na pokopima identificiranih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, umrlih hrvatskih ratnih vojnih invalida i umrlih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata,

- kod obilježavanja spomena na smrtno stradale hrvatske branitelje iz Domovinskog rata

Naknada za obavljenu uslugu (po odsviranom) Mirozovu iznosi 400.00 kn bruto.

Ugovor se zaključuje za 2017. godinu, za područje Zadarske županije.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana, od dana objave javnog poziva.

Prijava mora sadržavati:

a) Osnovne podatke o prijavitelju (ime i prezime, adresa, telefon, OIB)

b) dokaz da posjeduje potrebno znanje, pouzdanost i iskustvo u javnim nastupima

c) broj žiro-računa prijavitelja i naziv banke

d) položen vozački ispit B kategorije

Dodatne informacije vezane uz ovaj Javni poziv mogu se dobiti slanjem upita na adresu elektroničke pošte: drustvene@udu-zz.hr ili na broj telefona 628-002.

Tekst javnog poziva objavljen je na službenoj mrežnoj stranici Ureda državne uprave u Zadarskoj županiji i dostupan je ovdje.

Obavijest o odabiru odgovarajućih prijavitelja, dostavit će se svim sudionicima javnog poziva, u roku od 15 dana od dana izbora.

Prijave se podnose u pisanom obliku i predaju na pisarnicu Ureda državne uprave ili poštom preporučenom pošiljkom dostavljaju na adresu:

URED DRŽAVNE UPRAVE U ZADARSKOJ ŽUPANIJI

Josipa Jurja Strossmayera 20

23000 ZADAR

Javni poziv za usluge Mirozova