Srušena je jedna od dvije zadarske pumpe na Zagrebačkoj cesti. O čemu je riječ pojašnjava nam INA-ini sektor korporativnih komunikacija.

- U sklopu Plavog koncepta, projekta modernizacije Inine maloprodajne mreže, INA je pristupila kapitalnoj rekonstrukciji maloprodajnog mjesta Zadar-put Murvice-istok kako bi građanima grada Zadra i njihovim posjetiteljima osigurala kvalitetniju i sigurniju uslugu.

Na staroj lokaciji gradi se novi objekt koji će zadovoljavati najviše standarde zaštite okoliša, uz novi vizualni identitet, vrhunsku tehničku opremljenost i funkcionalnost, kao i proširen asortiman robe široke potrošnje. Pri projektiranju i gradnji poštujemo sve zakonske propise vezane uz sigurnost, a prije puštanja u rad izvršit će se sva potrebna ispitivanja u cilju osiguranja sigurnosti, kako samog objekta, tako i svih ostalih potrebnih elemenata vezano za zaštitu okoliša.

Završetak radova te dobivanje uporabne dozvole na maloprodajnom mjestu Zadar-put Murvice-istok očekuje se do početka turističke sezone, javili su nam iz INA-e.