Predstavljamo vam studentsku web emisiju Eurocream Zadar koja je nastala na incijativu zadarskih studenata diplomskih studija Odjela za turizam i komunikacijske znanosti - Ive Matić i Ane Štrelov sa smjera Novinarstvo i odnosi s javnostima te Frane Bilića koji pohađa Poduzetništvo u kulturi i turizmu. 

- U epizodama donosimo novu dimenziju grada Zadra, ukazujemo na nove mogućnosti, poštujemo različitosti i tražimo inspirativne ljude koji posjećuju ili žive u Zadru. Prije svega tu smo da opustimo i zabavimo gledatelje, ali i da uz nas dobiju nove informacije. Potičemo interakciju s mladima koji mogu aktivno sudjelovati u stvaranju emisije slanjem prijedloga i ideja, poručuju zadarski studenti. 

U prvo epizodi gošća backstage intervjua je pjevačica Nina Kraljić koja nam je na Dan zaljubljenih otvorila dušu i otkrila što ju inspirira, nervira i rastužuje na hrvatskoj glazbenoj sceni. 

Eurocream Zadar će jednom tjedno objavljivati epizode, a u nedjelju je objavljena prva epizoda. U njoj je gošća backstage intervjua bila pjevačica Nina Kraljić koja im je na Dan zaljubljenih otvorila dušu i otkrila što ju inspirira, nervira i rastužuje na hrvatskoj glazbenoj sceni.


View on YouTube