Košarkaši Zadra do važne pobjede protiv Mornara (80-62) stigli su i bez podrške Tornada. Na mjestu gdje obično budu u dvorani stajao je samo transparent s natpisom: "Viši ciljevi".

Kako smo saznali pripadnici Tornada su odlučili otići na mjesto gdje su se nalazili i čelni ljudi Grada kao većinskog vlasnika kluba i samog kluba, na otvorenje Kneževe palače.

Tamo su okruženi policijom s distance uzvikivali "Skroće odj...!", "Uprava odlazi!", "Je.. vas Kalmeta!"...

Povici "Uprava odlazi!" čuli su se i u dvorani tijekom utakmice.

*Zbog trolanja (pisanja komentara s iste IP adrese na kojoj se jedna osoba predstavlja s desetak različitih nadimaka) pri čemu se imenom i prezimenom nanosi šteta jednoj osobi komentiranje na ovu temu je onemogućeno. Takva je zlouporaba komentiranja izazvala raspravu koja izlazi iz okvira tolerancije, pa ni banniranje sporne IP adrese nije donijelo rezultat.

U internetskom žargonu, izraz trol označava osobu koja dolazi na uspostavljene internetske zajednice kao što je internet forum sa jedinim ciljem da na njih šalje potpaljujuće, grube i uvrjedljive poruke za namjerno dosađivanje sudionicima, stvaranje nesuglasica među sudionicima foruma, odnosno remećenje tijeka rasprave na forumu.