ZADAR - Nakon što jučer Kotaro Taro Arai, sushi majstor i vlasnik lanca japanskih restorana u Americi, održao pravi show na brodu, s kojim se išlo u obilazak farme Kali tuna, u petak 3. veljače ta će tvrtka prirediti Star Chef.

Prezentacija i degustacija jela od tune uzgojne u Kali tuna, održat će u petak od 17 do 20 sati u hotelu Bastion. Star Chef event, u kojem se susreću okusi i mirisi Zemlje izlazećeg sunca uz vrhunske kulinarske vještine ponajboljih svjetskih chefova, mogu doživjeti i Zadrani.

Ne propustite ovaj spektakl te dođite i uživajte uz čašicu vina iz Kraljevskih vinograda i dašak egzotike s Istoka, najava je iz Kali tuna, koji su jučer bili odlični domaćini na svom uzgajalištu. Uživali su svi uzvanici tog morskog događaja, kojeg su začinili direktor TZ Ante Rados i vlasnik restorana Niko, Erik Pavin s klapskom pjesmom. 
I najvažnije: Flyere s kojima imate pravo na besplatnu čašu vina iz Kraljevskih vinograda i sushi iz Kali tune možete podignuti na info pultu Turističke zajednice u četvrtak i petak od 8-20 sati. Požurite jer ponuda je ograničena.