Svake srijede navečer u Ledani će se održati Movie night. Projekcija kultnih filmova. Prikazivati će se razni žanrovi. Za prvu večer odabrana su dva kultna SF filma Grad Tame i Grad svjetla.

1. GRAD TAME (20:30h)
Dark City (1998)
Glumci
Rufus Sewell, William Hurt, Kiefer Sutherland, Jennifer Connelly, Ian Richardson, Bruce Spence, Colin Friels, John Bluthal, Mitchell Butel, Melissa George, Frank Gallacher, Ritchie Singer

Fantastični triler o čovjeku koji pati od amnezije, ne zna tko je ni zašto je glavni osumnjičenik za niz brutalnih umorstava.

2. GRAD SVJETLA
City of Ember (2008) (22:30h)
Glumci
David Ryall, Ian Mcelhinney, Harry Treadaway, Tim Robbins, Bill Murray, B.J. Hogg, Toby Jones, Lucinda Dryzek, Matt Jessup, Lara Mcivor, Myles Thompson, Eoin McAndrew

Sadržaj

Ember je grad koji se gradio zadnjih 200 godina. Graditelji su vlastima ostavili upute o gradu u kutiji koja će se sama otvoriti. Nažalost, pokvareni gradonačelnik kutiju baca u zahod i ona biva zaboravljena stoljećima. Godina je 241., a Lina i Doon su dvoje djece u Emberu koji dobivaju misiju da spase umirujući grad. Svjetla grada počinju se gasiti, a zalihe hrane nestaju. Lina i Doon pokušavaju spasiti grad, ali na putu im stoje pokvareni gradonačelnik i korumpirana policija. Hoće li Lina i Doon svojom hrabrošću spasiti grad i pomoći građanima da pobjegnu iz umirućeg, tamom ispunjenog grada?

ULAZ JE BESPLATAN