U akciji „Jakna viška" Zadrani su još jednom pokazali veliko srce te za svoje potrebite sugrađane donirali tople odjevne predmete i to više nego što ih je bilo potrebno.

Naime, prikupljeni artikli podijeljeni su u Samostanu sv. Frane, većinom korisnicima Socijalne samoposluge, ali i svim drugima kojima je bilo potrebno. Nakon podjele, ostalo je još artikala, stoga, javljaju organizatori, ostatak prikupljene odjeće bit će poslan u Vukovar. 

- Prije svega zahvalili bi se našim divnim sugrađanima koji su pokazali veliko srce i od početka akcije donirali sigurno oko tisuću jakni, deka, vreća za spavanje i drugih potrebnih artikala. Ovim putem bi se zahvalili našim dragim franjevcima, koji su nam ustupili prostor, te također Igoru i Tanji Blaslov, koji nesebično pomažu svima kojima je pomoć potrebna. Zatim butiku za djecu i mlade "Pčelica", te "Izboru" na ustupljenim stalcima za odjeću i dječjim jaknama. Još jednom hvala svima vama koji ste se odazvali i pokazali da mislite na druge. Hvala svim curama koje su izdvojile svoje vrijeme i pomogle da se roba sto bolje izloži i lakše pronađe nove vlasnike, sve smo tu bile od srca. Hvala i medijima, zbog kojih se ovo tako brzo proširilo i puno lakše organiziralo. Nadamo se sličnim akcijama u skoroj budućnosti, poručuju Edita, Dubravka, Iva, Petra, Ivana i Anita, ekipa velikog srca koja je, potaknuta idejom "Portala dobrote", akciju "Jakna viška" organizirala i u Zadru.