U petak, 20. siječnja u Ambulanti Akromion u zadarskoj ustanovi Fiziovita dr.sc. Denis Tršek, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima.

Završio je poznati hrvatski tjedan skijanja, a prema statistikama upravo su ozljede koljena najčešće ozljede na skijanju. Pregledi i konzultacije koje će dr.sc. Denis Tršek ovoga petka obavljati u centu Fiziovita, prilika su da stanovnici Zadra i zadarske županije dobiju kvalitetne i pravovremene informacije o bolestima i tegobama koljena i kuka, koji su uža specijalnost dr.sc. Tršeka.

Dr.sc. Tršek priznati je specijalist ortopedije, bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti te ozljedama koštano zglobnog sustava. Uže područje njegova interesa je kirurgija koljena, artroskopska kirurgija koljena i gležnja, sportska medicina, artroskopska rekonstrukcija ligamenata koljenskog zgloba i dr. Izvodi ugradnje umjetnih zglobova i revizije ugrađenih umjetnih zglobova kuka i koljena.

U Specijalnoj bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama svakodnevno se brine o svakom svom pacijentu te svojim stručnim usavršavanjem osigurava njihovo zadovoljstvo i omogućuje im novi pokret te im podiže kvalitetu života.

Dugogodišnje iskustvo dr.sc. Tršeka, ovaj će petak biti na raspolaganju pacijentima sa zadarskog područja, pa svoj termin rezervirajte što prije.

Narudžbe za pregled i konzultacije dr. Tršeka u Fizioviti, Kolovare 9 a, Zadar, primaju se na 099/333-9998.