Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana centar za poduku Tempero poklanja Vam 20% popusta na Tečaj brzog čitanja, a tijekom siječnja učenicima i studentima nudi se i paket Tečaj brzog čitanja + Ubrzano učenje po znatno povoljnijoj cijeni.

Brzo čitanje (12+) je tehnika koja koristi veći umni kapacitet, štedi vrijeme, a njome se brže i učinkovitije uči, bolje pamti, lako razlučuje bitno od nebitnog pa je i vrijeme utrošeno na učenje neusporedivo kraće. Tečaj brzog čitanja traje tri dana, a na rasporedu je 9., 10. i 11. siječnja.
Centar za poduku Tempero najavljuje i Tečaj ubrzanog učenja (9+) koji će se održati 14. siječnja. Kroz individualni i dijagnostički pristup utvrđivanja osobnosti u učenju spoznat ćete način kojim najbrže i najlakše možete učiti, kako možete postići bolju koncentraciju te je zadržati, na koji način izraditi kvalitetnu umnu mapu koja je prilagođena Vašim osobinama u učenju, odrediti najvažnije dijelove gradiva te naučiti tehniku lektorskog čitanja. 

I Tečaj brzog čitanja i Ubrzano učenje namijenjeni su učenicima, studentima i poslovnim ljudima, a od velike će koristi biti svima onima koji imaju poteškoće u vidu disleksije, disgrafije, ADHD-a,...
Predbilježbe su u tijeku, a sve informacije možete dobiti u centru Tempero na Bilom brigu Vukovarska 6A, na 095 398 6929 i 095 804 1181, www.tempero-poduke.hr i fb: tempero.poduke.

Radujemo se vašem dolasku!