ZADAR- Vijećnik Akcije Mladih Marko Pupić Bakrač za govornicom Gradskog vijeća prozvao je Zdravka Livakovića komesarom Nogometnog kluba Zadar, a onda novinarima podijelio dokaze za KK Zadar. 

Zemljišno - knjižni izvadak pokazuje kako su bivšem igraču KK Zadar Todoru Gečevskom na račun dugovanja ugovorenih plaća dodijeljena dva stana na Relji. Kupljena su na ime njegovog oca Božidara, koji je potom svom sinu prenio darovnim ugovorom 2014. godine. Na taj način se zameo trag pranja novca, optužio je Pupić Bakrač. On je podsjetio na  model po kojem stanove dobili direktori HAC-a i HC Josip Sapunar i Stjepko Boban u Zadru. Sapunar je svjedočio USKOKU kako je za financijske malverzacije pogodovanja Gortanu nagrađen sa stanom kojeg je upisao na ime svog rođaka. Na isti način je stan dobio i Boban, svjedočio je Sapunar, a podsjetio Pupić Bakrač koji upozorava kako se preko stanova prao novac izvučen iz cestogradnje, kazao je vijećnik AM. 

Gradonačelnik Božidar Kalmeta mu je za prvo rekao da su ćakule te da Grad Zadar ima dionice u NK Zadar kojima ne mogu raspolagati bez Gradskog vijeća. Slučaj Gečevski mu nije poznat, ali će provjeriti, najavio je Kalmeta. 

Pupić Bakrač je na takvu reakciju ustvrdio kako je neopredijeljenima mjesto u paklu. Na to se rasrdio predsjednik Gradskog vijeća Živko Kolega koji je zaštitio gradonačelnika od napada vijećnika: 

- Kalmeta je na nebu a vi ste u blatu, kazao je Kolega. 

SDP-ova vijećnica zatražila je od Kolege da sam sebi da opomenu jer je uvrijedio Pupića Bakrača, ali ranije i Antuna Novoselovića. No, Kolega se nije dao smesti jer je po njemu Pupić Bakrač uvrijedio cijeli HDZ, optužbama koje je iznio za govornicom Gradskog vijeća.