Lions klub Zadar i ove godine priređuje tradicionalni Božićni bal. Prihod, kao i uvijek ide u humanitarne svrhe, a ove je godine namijenjen Koncertnoj dvorani u Kneževoj palači čime zadarski Lionsi završavaju svoje aktivnosti uz tu dvoranu, započete prije četiri godine.

Obnova Kneževe palače razrušene neprijateljskim granatama koncem 1991. godine došla je, naime, svom kraju, a nanovo uređena Koncertna dvorana u njoj već bi za koji mjesec trebala umjetnicima i građanima otvoriti svoja vrata. Zadarski su se Lionsi, tako, približili svom cilju i nakon niza raznovrsnih aktivnosti kojima su prikupljali sredstva za pomoć u uređenju i opremanju Koncertne dvorane, na Božićnom balu zaokružuju akciju kojom daju veliki doprinos svojoj lokalnoj zajednici.

Humanitarni bal se održava u petak, 16. prosinca u zadarskom restoranu Kornat. Uz članove Lions kluba Zadar okupit će i njihove brojne prijatelje koji i na taj način daju svoj doprinos akciji koja je tijekom četiri godine senzibilizirala široku zadarsku javnost oko potrebe ponovnog oživljavanja kultne gradske koncertne dvorane u kojoj će uskoro moći uživati čaroliju glazbe.