Župan Zadarske županije Stipe Zrilić upriličio je danas primanje za novinare koji su tijekom 2016. godine pratili rad Županije.

Na ovaj je način Zrilić prekinuo dugogodišnji post neformalnog druženja zaposlenika Županije i ljudi iz svijeta medija ususret Božiću. Razlog ukidanja prijema bila je kriza.

- Drago mi je da ste vratili ovaj običaj, to je nagovještaj izlaska iz krize, rekao je između ostalog Toni Pajkin koji se u ime medijskih djelatnika zahvalio županu Zriliću.

Zrilić je u pozdravnog govoru naglasio kako Županija ima svoje načine informiranja koji nisu dovoljni.

- Bez vašeg angažmana i truda ne bi bilo moguće plasirati informaciju do svih onih kojima je namijenjena. Hvala vam što pratite rad Županije kao jedinice lokalne samouprave, rekao je župan Zrilić koji je novinare darivao prigodnim poklonima, rokovnicima i prijenosnim punjačima za pametne telefone.

Na prigodnom domjenku bilo je pregršt zanimljivih susreta, kako kolega novinara iz različitih redakcija tako i župananijskih djelatnika sa predstavnicima sedme sile.

Uz dobre želje i zdravicu nakon polusatnog druženja svi su se vratili svojim dnevnim obvezama, kojih je i kod jednih i drugih napretek