Božićni sajam u Biogradu na Moru počinje već ovu subotu, a tradicionalno ga organiziraju Grad Biograd na Moru te TZG Biograd na Moru.

S obzirom na pozitivne reakcije građana i posjetitelja sajma u Biogradu, lokacija ove godine ostaje ista, dakle u parku kod kolodvora koji je ukrašen božićnim dekorom koji će oduševiti sve, a naravno najviše najmlađe.

Novina ove godine je što će se sajam održati 5 puta, a ne 3 kao dosada pa će tako sajam biti: 26.11., 03.12., 10.12. i 17.12. s početkom u 18:00 h, a 22.12. (četvrtak) sajam će se održati ujutro, s početkom u 10:00 h. Na sajmu će biti mnogi domaći izlagači sa raznovrsnom ponudom gdje će svakako biti najzanimljivije na prvom sajmu kada će se izlagači predstavljati uglavnom adventskim vijencima jer je i ova nedjelja prva nedjelja došašća. Na svakom od sajmova nudit će se i primamljiva gastro ponuda gdje će uz kuhano vino svi posjetitelji moći uživati u morskim delicijama, kao što su rižot od kozica, crni rižoto od sipa, bakalar na crveno i bijelo, riba na gradele i sl., ali i za ljubitelje mesa neće manjkati ponude, pa će se na prvom sajmu tako dijeliti pečene kobasice u pecivu.

Ove godine će u parku biti i poni kojeg će djeca moći jahati ili se slikati s njim. Na svojoj fotelji strpljivo će sjediti Djed Mraz koji će slušati božićne želje svakog djeteta, a naravno, djeca će se moći i slikati s njim. Djede Mrazovi i tete Mrazice sajam će posjetiti počevši od 3.12., a za djecu su pripremljena i mnoga iznenađenja.

Osiguran je i bogati zabavni program gdje osim lokalnih KUD-ova, djece dječjeg vrtića i osnovne škole te mažoretkinja i gradske glazbe nastupaju i bendovi: Zaratino, Totem bend te AJ Trio ft. Elena Stella.

22.12. u 19:00 h i ove godine na istom mjestu, u parku organizira se Božićna večer klapa koja će zasigurno primamiti mnoge ljubitelje dalmatinskih klapa u Biogradu na Moru.

Svi ste dobrodošli! :)