Udruga „Eko-Zadar" u sklopu sajma „Dani sunca" koji će se, kao dio manifestacije „Advent u Zadru", održati od 5. do 10. prosinca na Narodnom trgu, organizatorima dobrotvornih akcija nudi besplatan štand.

Organizatori dobrotvornih akcija, bez obzira je li riječ o udrugama ili institucijama, mogu se prijaviti putem prijavnice dostupne na mrežnim stranicama udruge www.ekozadar.hr i zatražiti svoje mjesto na „Štandu dobre volje".

- „Štand dobre volje" osmišljen je kao mjesto na kojem će organizatori ovakvih aktivnosti moći obaviti prigodnu dobrotvornu prodaju ili drugu dobrotvornu aktivnost neprofitnog karaktera. Ona, naravno, treba biti u skladu s djelatnostima organizatora i u sladu sa propisima kojima se reguliraju ovakve aktivnosti. Organizatori dobrotvornih akcija ovaj štand mogu koristiti i za promociju buduće dobrotvorne aktivnosti u svojoj organizaciji, te za promociju svojeg djelovanja ukoliko je riječ o organizatoru čija je kontinuirana djelatnost dobrotvorna. Udruga na raspolaganje stavlja jedan štand dnevno. Ovo je drugi put da udruga „Eko-Zadar" provodi ovakvu aktivnost; prvi put je to učinjeno 2011. kada je sajam „Dani sunca" također održan u sklopu manifestacije „Advent u zadru" i tada se na naš poziv odazvalo više udruga, rekla je tajnica udruge „Eko-Zadar" Nives Rogoznica.

Zainteresirani organizatori dobrotvornih akcija udruzi „Eko-Zadar" prijavnicu trebaju dostaviti do 22. studenog e-mailom na adresu desk@ekozadar.hr , a dodatne informacije mogu zatražiti pozivom na broj 091 20 85 696.