Klub mladih KLOOZ se ovaj tjedan vraća u jesenjem ruhu i donosi dvije aktivnosti koje će se održati u njihovim prostorijama (Trg Petra Zoranića 1). 

Info cafe: Upoznaj SALTO YOUTH!, četvrtak, 29.9.2016., 19.00-20.00h

Zanima te putovanje i učenje? Želiš steći nova poznanstva? Možda želiš dobiti nove ideje ili pronaći partnere za projekte za mlade?

Upoznaj SALTO-YOUTH!

SALTO-YOUTH je online servis namijenjen traženju prilika za neformalno obrazovanje mladih diljem Europe kroz razne edukacije i projekte, te pronalasku partnera u apliciranju na natječaje programa Erasmus+. SALTO nudi mogućnost sudjelovanja na međunarodnim osposobljavanjima u organizaciji nacionalnih agencija koje provode program Erasmus+. Najčešće su svi troškovi pokriveni (put, smještaj, hrana) ili ponekad uz malu naknadu.
SALTO također nudi i podršku pri traženju partnera za natječaje kroz alat OTLAS i mogućnost oglašavanja organizacije, zatim publikacije i metode relevantne za rad s mladima, bazu trenera iz raznih zemalja iskusne u području rada s mladima te mnoge primjere dobre prakse.
Kroz prezentaciju SALTA upoznat ćeš se s mogućnostima servisa, načinom prijave na edukacije uz korisne savjete i predstavljanje osobnog iskustva.

Ako radiš u udruzi mladih ili si dio neformalne skupine mladih, SALTO je izvrsna prilika za tebe!

Info Cafe će se održati u klubu mladih KLOOZ na adresi Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača) u četvrtak, 29.9. u 19h. 

Vaš dolazak je potrebno potvrditi na mail: [email protected] ili na 095 856 0454 s osobnim podacima (ime i prezime, mail, telefon, godina rođenja).

 

Večer društvenih igara, petak, 30.9.2016., 18.30-22.00h

Pozivamo sve koji se vole zabavljati uz Scrabble, Uno, Alias, karte, Pictionary itd. da nam se pridruže od 18.30h. Slobodni ste donijeti i neku svoju društvenu igru i poučiti ostale sudionike nečemu novom ili nam dati neki svoj prijedlog. Očekuju vas sokovi, čaj i grickalice ;)
Poželjno je da svoj dolazak potvrdite na e-mail: [email protected] ili na 095 856 0454 ili jednostavno navratite.
Potraži nas na adresi: Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača).

Događaje možete pratiti i na: https://www.facebook.com/KlubMladihKlooz/events

*aktivnosti se provodi u sklopu projekta Klub mladih KLOOZ Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva socijalne politike i mladih RH.