Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović svoj je posjet Zadarskoj županiji nastavila obilaskom Poslovne zone Grabi u Poličniku. 

U poslovnoj zoni Grabi predsjednica je obišla u pratnji župana Stipe Zrilića i načelnika Općine Poličnik Davora Lončara pogone za preradu ribe Teši tunolov i Mišlov.

- Drago mi je što sam danas mogla vidjeti poslovnu zonu i vidjeti kako tvrtke ovdje posluju, kazala je između ostalog predsjednica, dodavši kako joj je posebno drago što su gospodarstvenici pohvalili lokalnu samoupravu koja se trudi pomoći gospodarstvu : a to je jedini način za otvaranje novih radnih mjesta, za rast zaposlenosti i za ostanak mladih ljudi ne samo ovdje u Poličniku nego i u cijeloj našoj Hrvatskoj , i naravno i u Zadru i Zadarskoj županiji i to je ključ napretka. - kazala je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posebno zahvalivši županu Stipi Zriliću i Zadarskoj županiji što podržavaju razvoj ove općine.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović družila se potom sa stanovnicima Poličnika jer ova općina danas obilježava svoj dan i blagdan Glavosjeka svetog Ivana Krstitelja.