Zabava će se održati u novootvorenom Zara Beach klubu i drugim zadarskim klubovima u večernjim satima.

Posjet Zadru i Hrvatskoj najavio je Steve Bug koji je u Hrvatskoj po prvi puta nastupio još kasnih 90-ih, a sada će u Zadru odraditi svoj prvi Hyte event kojem se jako veseli i očekuje odličan provod:

-Hyte eventi su poznati po ozbiljnoj i vrlo profesionalno odrađenoj produkciji, odličnim partyima uvijek organiziranim na super lokacijama. Stvarno se veselim i siguran sam da će biti party za pamćenje. Dođite i osjetite pravu atmosferu i pozitivnu energiju. Ne trebaju vam mobiteli. Samo plešite dok vas noge ne zabole.

Osim Stevea Buga, Hyte Zadar posjetit će i Valentino Kanzyani koji u Hrvatskoj vidi snažnu festivalsku destinaciju i zemlju za kvalitetan odmor koja lagano postaje nova Ibiza:

- Ibiza je specifično mjesto s jako dugom povijesti, tamo se partijalo još od 60-ih, ali ipak nikad nije bila festivalska destinacija. Specifična je po tome što je na jednom otoku toliko klubova i takav spoj ljudi starih, mladih, bogatih, zvijezda, hipija, rejvera... Na istom danceflooru... ili je bar donedavno bilo tako dok se nisu počeli fokusirati više na vip lože i slično tome.

Hrvatska pak ima sjajan potencijal da postane najjača svjetska festivalska destinacija - ako to već nije?! Sa širokom ponudom raznih festivala duž svoje prelijepe obale, od mega komercijalne Ultre u Splitu, do malenih festivala poput Gardena u Tisnom, Sonusa i drugih festivala na Pagu, Dimensions i Outlook u Puli, eto i Hyte stiže u Zadar. Svi su zanimljivi na svoj način i obraćaju se svojoj specifičnoj publici što je sjajno! Hrvatska to ne smije izgubiti i treba raditi na tome da se ta ponuda razvija dalje. Ne brojčano već kvalitetom usluge - a na tome još treba malo poraditi!

Clubberima i posjetiteljima Hyte Zadar eventa poručuje sljedeće:

-Volite se i širite ljubav na danceflooru! Ne napadajući cure, već imajući obzira, kulture i tolerancije jedni prema drugima. Pružite pomoć ako vidite da je nekom loše i širite dobre vibracije!

Promo cijena dnevne ulaznice iznosi 80 kuna, dok je promo cijena vikend ulaznice 120 kuna i može se kupiti putem sustava Entrio.