Sinoć je otvoren Portus Beach Club.

Vlasnik Doğuş Grupe Ferit Şahenk je istaknuo da otvaranjem Beach Cluba u marini D-Marin Dalmacija Doğuş grupa ponovno postavlja nove standarde i podiže kvalitetu hrvatskog turizma na novu višu razinu.

Ovim činom uspješno je završena investicija u ukupnoj vrijednosti od 6,5 milijuna eura u izgradnju Portus Beach Cluba, dok su ukupna ulaganja u marini D-Marin Dalmacija u zadnje tri godine iznosila 25 milijuna eura. U tom je razdoblju izgrađena nova upravna zgrada, Portus Beach Club, dok su se ostala ulaganja odnosila na izgradnju nove zgrade za čartere, servisere, mornare, izgradnju novog sanitarnog čvora kao i novog ulaza i prateće hortikulture cijelog prostora.

Ime Portus Beach Club odabrano je zbog činjenice da se marina D-Marin Dalmacija nalazi u zaljevu Zlatna luka ili izvorno Portus Aureus te želje da se samim imenom beach cluba komunicira ono što on predstavlja i želi predstavljati svim svojim posjetiteljima - sigurnu luku (portus) i mjesto u kojem će se u potpunosti moći opustiti i uživati u za njih predviđenim raznovrsnim sadržajima poput lijepe plaže, dva restorana, bara i noćnog bara, sportskih sadržaja i dječjeg kluba.

Na otvorenju su se pojavila brojna poznata lica. Među ostalima hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, predjednik HNS-a Davor Šuker, izbornik nogometne reprezentacije Ante Čačić, brončani nogometni reprezentativac sa Svjetskog prvenstva 1998. Robert Jarni, gradonačelnik Božidar Kalmeta, predsjednik Gradskog vijeća Živko Kolega, dožupan Božidar Longin, direktorica tvrtka S event Zdenka Zrilić, predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar Darko Kasap i mnogi drugi uključujući pjevačicu Natali Dizdar koja je nastupila u zabavnom dijelu programa.