ZADAR - Goodbye, Kampo Kaštelo Legend, status je kojeg je danas oko 10.30 sati objavio na društvenoj mreži Facebook poznati Zadranin, organizator VAKANZE, Borut Gatrara. Vijest o smrti legende grada Ljubomira Vujasinovića Ljube brzo se proširila od njegovog kvarta Kampo Kaštelo  cijelim  gradom.

- Jutros su ga odnijeli, a vidio sam ga prije dva dana, teško je povjerovati kazuje nam Borut prisjećajući se kako je Ljubomir Vujasinović Ljubo imao probleme sa zdravljem. Neslužbeno doznajemo kako ga je rodica  jutros našla  u stanu mrtvoga. Ljubo je živio sam. O njemu se brinuo brat Ado, diplomirani inženjer građevine koji već duže vremena radi na Kosovu odakle će, nažalost, danas stići u Zadar kako bi organizirao Ljubin posljednji ispraćaj.

Ljubo se moglo vidjeti svugdje.  Osobito na bicikli koju su mu ponekad znali i ukrasti.  Ljubo je bio jedan od najaktivnijih i dobronamjernih građana Zadra. Moglo ga se vidjeti u kazalištu, na utakmici, u kafiću, političkom skupu a nikada nije prošao svojom ulicom da se ne bi javio u frizerski salon Patricija gdje su na svoj način za njega brinuli kada bi im se Ljubo požalio.

Grad je ostao bez jednog od svojih legendi. Umro je u 52. godini života.