U Gradskoj knjižnici 19. i 20. svibnja održat će se besplatna Etsy radionica.

Posljednjih se godina izrada i prodaja rukotvorina sve češće iz hobija pretvara u uspješan biznis. Dovoljno je imati malo dobre volje, originalni proizvod i hrabrost da svoje rukotvorine predstavite potencijalnim kupcima.

Etsy, najveća internetska tržnica rukotvorina, okuplja ljude iz cijelog svijeta kako bi se povezali, bili inspirirani i učili jedni od drugih te prodavali i kupovali unikatne predmete. Srce i duša Etsy platforme su kreativni mikro poduzetnici koji putem Etsy platforme mogu jednostavno i lako prodavati unikatne predmete koji proizvode i kupci koji traže posebne rukotvorine koje ne mogu pronaći nigdje drugdje.

Dvodnevna radionica jedinstvena je prilika da svi zainteresirani rukotvorci, poput obrtnika, primijenjenih umjetnika i dizajnera, bolje upoznaju mogućnosti i prednosti Etsy platforme te naprave prvi korak prema plasiranju svojih proizvoda na globalno tržište unikatnih rukotvorina. Prvi dan radionice predviđa informativni, teorijski i demonstracijski dio, a drugi individualne konzultacije i pomoć pri otvaranju Etsy dućana. Voditeljica radionice je Ema Juretić, poznatija na Etsy platformi kao Dilemma Posters.

Kako biste osigurali svoje mjesto na radionici čim ranije najavite dolazak putem online obrasca , a najkasnije do utorka, 17. travnja.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali je broj polaznika ograničen.