Centar za poduku Tempero najavljuje Radionicu izrade i oživljavanja ginjoli lutke za odrasle. Lutka je djetetov prijatelj uz pomoć kojeg ono analizira svijet oko sebe i u sebi. 

Na dijete ostavlja ogroman utjecaj te mnogo puta lutkina riječ ima snažnije djelovanje nego riječ roditelja/učitelja. Lutke su izrazito važne kao sredstvo za razvoj kreativnosti - onoga što će svakom djetetu biti od presudne važnosti za rješavanje problema s kojima će se susretati tijekom svojeg formalnog i neformalnog obrazovanja. Kreativnost i sposobnost kreativnog rješavanja problema izvan zadanih okvira bitna je jednako softverskim inženjerima, kuharima, frizerima, atomskim fizičarima ili u bavljenju umjetnošću.

U ovom svijetu, dijete je izvor optimizma i nade. Upravo zbog toga svi mi, roditelji, odgajatelji, učitelji, nastavnici moramo ustrajavati u unapređenju odgojnog i obrazovnog, kreativnog i pokretačkog na našem radu sa djecom jer djeca uvijek zaslužuju više i bolje.

Radionica je namijenjena svima onima koji vjeruju da se odgojem i obrazovanjem borimo za ljepši svijet, za bolju budućnost svih nas. Sastoji se iz tri dijela, prva dva dijela odnose se na izradu, a treći na oživljavanje ginjoli lutke i primjenu lutke u mini igrokazu. Voditeljica radionice je prof. i dipl. knjiž. Elvira Katić, a termini su 23., 24 i 27. svibnja.

Sve potrebne informacije možete dobiti u prostorijama centra za poduku Tempero na Bilom brigu u Vukovarskoj 6A, na 095 804 11 81 i 095 398 69 29, www.tempero-poduke.hr, i fb: tempero.poduke. 

Radujemo se Vašem dolasku!