Centar City Galleria sa zadovoljstvom želi obavijestiti sve posjetitelje o otvorenju trgovine CCC shoes&bags na prvom katu centra u novouređenom prostoru na više od 500 m2.

Trgovina CCC shoes&bags svoja vrata otvara ovaj petak, 06. svibnja, a svim svojim kupcima povodom otvorenja, ovaj petak i subotu omogućit će i odlične popuste od 20% na svu obuću i torbe.

CCC je najveći trgovac obućom u Centralnoj Europi i najveći proizvođač u Europi. Tvrtka je registrirana 1999. godine na bazi koncepta "Cena Czyni Cuda", što znači Cijena Čini Čuda i u kratkom vremenu počela je djelovati sa stotinjak franšiza. Trenutno je prisutna u 16 zemalja: Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Turskoj, Njemačkoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Rusiji, Latviji, Litvi, Ukrajini, Kazahstanu. CCC je vlasnik više od 67 registriranih robnih marki, od kojih su najpopularnije Lasocki - robna marka isključivo kožne obuće vrhunske kvalitete i izuzetno udobna, te Sprandi - robna marka sportske obuće.

Robna marka LASOCKI je u cijelosti napravljena iz visoko kvalitetne kože, ali još uvijek dostupna. Obuća LASOCKI je izuzetno udobna i ublažava svaki vaš korak. U kolekciji LASOCKI možete naći elegantnu obuću kao i obuću za slobodno vrijeme. Pohvaliti se mogu i novom linijom LASOCKI COMFORT, također kožne obuće, koja vašim stopalima pruža još veću udobnost. Za najmlađe na izbor imate kolekciju LASOCKI KIDS i za malo veće LASOCKI YOUNG. Kolekcija je u veselim bojama i uzorcima.

Svi koji vole dane provoditi aktivno mogu svoja stopala razveseliti udobnom sportskom obućom robne marke SPRANDI, koja je specijalizirana za sportsku obuću - žensku, mušku i dječju. I sportska obuća je brižno dizajnirana i prati najnovije modne smjernice. Kolekcija SPRANDI će vas očarati širokom paletom ludih boja, visokom ili niskom sportskom obućom, na vezanje ili na čičak.

U ponudi je i puno ostalih robnih marki poput JANNY FAIR, GINNO LANETI, CLARA BARSON, DISNEY i mnoge druge, među kojima ima raznolik izbor obuće za cijelu obitelj. Birati možete među različitim materijalima i modelima primjerenim za svačiji ukus i svaku prigodu, bez obzira je li u pitanju svečani domjenak, poslovni sastanak ili šetnja u prirodi.

CCC shoes&bags jedni su od rijetkih, koji svojim kupcima mogu ponuditi i specijalne veličine i to od XS do XL za žensku i mušku kolekciju.

Očekujemo vas već sutra, vaša City Galleria!