Ante Nazor ostaje trener KK Zadar javio je Zadrski list na svom Facebook profilu. Potvrdio je to direktor kluba Boris Skroće.

Prije toga održani su sastanci i konzultacije vodstva kluba s igračima, a potom i trenerom Antom Nazorom.

Podjetimo, nakon poraza od Gorice kod kuće, koji su mnogi navijači usporedili sa vinkovačkom sramotom kada je Zadar poražen 43 koša razlike od Dinama iz Vinkovaca, trener Ante Nazor je izjavio kako nema namjeru dati ostavku te je prepustio odluku čelnim ljudima kluba.

Također je izjavio kako je nekim njegovim igračima košarka očito hobi, a na upit kako se spremiti za Cibonu koja stiže na Višnjik u nedjelju u 19 sati, odgovorio je:

- Ne znam!

Trener Gorice Josip Sesar ne pressici se gotovo ispričavao jer je njegova momčad bila ta koja je iskoristila krizu u kojoj se našla ekipa Zadra.

- Njihovi momci su igrali u nekom strahu, vidio sam to. Tako je to u sportu, nekad pobjeđuješ, nekad gubiš, a ja volim biti na strani pobjednika.

Danas oko 12 sati u izjavi za Radio Zadar direktor kluba Boris Skroće je dao naslutiti kako Nazor ostaje:

- Nije vrijeme za sječu glava, ne znam što bi dobili s time, kazao je tada Skroće.

Nakon niza sastanaka pak je izjavio:

- Nazor ostaje i dalje na klupi. Trebamo se svi skupiti i pokušati spasiti sezonu. Nije lako ali moramo pokušati sve kako bi se izvukli iz ove teške situacije. Igrači i stručni stožer bit će novčano kažnjeni.

Valja se sjetiti da su u nesavršenim trenucima glave u nedavnoj povijesti kluba padale i za manje bolne i opasne poraze pa su tako s klupe letjeli Aco Petrović, Zmago Sagadin, Danijel Jusup...