Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc Denisom Tršekom u petak, 15.travnja u centru Fiziovita u Zadru!

U jutarnjim i prijepodnevnim satima u Ambulanti Akromion u zadarskoj ustanovi Fiziovita, dr.sc. Denis Tršek, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima.

Dr. Tršek priznat je specijalist ortopedije, bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti te ozljedama koštano zglobnog sustava. Uže područje njegova interesa je kirurgija koljena, artroskopska kirurgija koljena i gležnja, sportska medicina, artroskopska rekonstrukcija ligamenata koljenskog zgloba i dr. Izvodi ugradnje umjetnih zglobova i revizije ugrađenih umjetnih zglobova kuka i koljena.

Znamo li dovoljno o procesu ugradnje umjetnog zgloba kuka, koljena, ili o artroskopiji? Kako se pravilno pripremiti, kakav je tijek liječenja te koja su realna očekivanja nakon operacije? Informiranost pacijenta važna je za uspjeh liječenja.

Koje su pretrage potrebne prije operacije? Kako izgleda tijek boravka u bolnici i sama operacija? Što je potrebno znati o pravilnoj rehabilitaciji? Koji su ishodi i što možemo očekivati nakon operacije? Sve su to pitanja na koje vam tijekom specijalističkog pregleda odgovore daje dr.sc.Denis Tršek, specijalist ortoped. Ako je operacija dobro prošla, a rehabilitacija uspješno završena, nakon ugrađene endoproteze može se očekivati da će pacijent nakon nekog vremena uglavnom uspješno i bez bolova u operiranom zglobu funkcionirati u gotovo svim aspektima života, dodao je dr. Tršek . Operirani pacijenti već godinu dana nakon operacije nemaju veća ograničenja u svakodnevnom životu. Dozvoljene su, pa čak i preporučene, umjerene sportske aktivnosti poput plesa, golfa, bicikla, skijaškog hodanja i tenisa u paru. Nakon operacije treba izbjegavati rizične aktivnosti i prenaprezanja poput skokova, trčanja po neravnim terenima i težak fizički posao.

Narudžbe za pregled i konzultacije dr. Tršeka u Fizioviti, Kolovare 9 a, Zadar, primaju se na 099/333-9998.