Predstavnici Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević (HSP AS) danas su započeli tradicionalnu humanitarnu akciju „1000 pogača za Uskrs" darivanjem korisnika socijalne samoposluge u Zadru, kako bi svaka obitelj imala dostojanstven i blagoslovljen prigodni dar za najveći kršćanski blagdan - Uskrs. 

Svoju donaciju jutros su u socijalnu samoposlugu donijeli zadarski dožupan i zamjenik predsjednika HSP AS, gospodin Rudolf Dvorski, zadarski dogradonačelnik Ivica Vlakić, u pratnji istaknutih dužnosnika HSP AS, gdje ih je dočekao voditelj socijalne samoposluge, gospodin Igor Blaslov.

Na takav način, HSP AS želi svim potrebitima prigodnim uskršnjim pogačama doprinijeti blagdanskom ugođaju u njihovim domovima. HSP AS kao socijalno osviještena desnica sa još jednom akcijom u nizu želi ukazati da socijalno ugroženi građani našeg društva zaslužuju adekvatnu pomoć, pažnju i pozornost.

Tradicionalna Uskršnja akcija „1000 pogača za Uskrs" nastavlja se u subotu, 26. ožujka 2016. godine na Narodnom trgu u Zadru, gdje će predstavnici HSP AS, među njima: zadarski dožupan i zamjenik predsjednika stranke HSP AS Rudolf Dvorski, dogradonačelnik grada Zadra Ivica Vlakić, predsjednik Ž.V. HSP AS, dr. Tomislav Šarić, kao i brojni pročelnici, vijećnici, ravnatelji, profesori, direktori, predsjednici podružnica i mjesnih odbora, predstavnici Kluba mladih starčevićanaca i Kluba žena starčevićanki, kao i ostali uvaženi članovi iz redova HSP AS Grada Zadra i Zadarske županije, svim prisutnim građanima grada Zadra sa početkom u 10 sati ujutro dijeliti uskršnje pogače, čestitajući im ujedno sretan Uskrs.

Članovi Hrvatske stranke prava Ante Starčevića pozvali su sve građane grada Zadra i Zadarske županije, da im se pridruže na Veliku subotu na Narodnom trgu u Zadru, kako bi svi skupa u zajedništvu i dostojanstvu proslavili blagdan Uskrsa.