Drugi dan humanitarnog Božićnog malonogometnog turnira „Futsal Čarolija" donio nam je veliki broj utakmica, njih čak 17 od čega 16 dvoboja u muškom dijelu natjecanja te jednu utakmicu ženskog. 

Kao i prvog dana, gledali smo vrlo dobar futsal te su mnogobrojni gledatelji mogli uživati u napetim i veoma zanimljivim dvobojima. Dvoboj koji je privukao najviše pažnje svakako je bio onaj između prvoligaških ekipa Idasse Nadin i Kontre, tvrda utakmica koju je na kraju odlučio rulet šesteraca gdje je više sreće imala momčad Idasse. Moramo naglasiti kako nam je turnir pokazao kako niže lige rapidno napreduju te se momčadi iz nižih liga sve bolje nose u utakmicama sa prvoligaškim ekipama. Zoran primjer toga su momčadi Male Rave, Paklenice i Mladosti koje su dobrano namučile najbolje prvoligaške ekipe koje su ih vjerovatno malo i podcijenile ali su ipak na kraju izborili prolaz u daljnju rundu natjecanja. Najveću podršku sa tribina zasigurno je imala simpatična momčad Paket jaja koja je na kraju ipak podlegla pritisku te je uvjerljivo poražena. 

Iznenađenje dana priredila je ekipa Škabrnje koja je rastavila momčad Tornado Commerca, doduše u nepotpunom sastavu, rezultatom od ćak 8:2. Dečki iz Škabrnje na turniru prikazuju fantastičnu igru te su lijepim akcijama i još boljim pogotcima nerijetko publiku natjerali da im ustanu i zaplješću te su sigurno jedni od najugodnijih iznenađenja turnira. Od ekipa od kojih smo očekivali bolji plasman svakako možemo izdvojiti lidera 3. ŽMNL Sv. Mihovila koji je ispao u pretkolu od ekipe Ražanca rezultatom 2:0. 

Što se tiče ženskog dijela turnira, samo je jedna utakmica odigrana te su cure iz momčadi IPA dominantno uzele bodove danas neraspoloženim Terminatorkama.

Rezultati drugog dana turnira:

Muški dio:
Banj - Grgurice 1:3 (Pedišić; Pavić V. 2, Čulina)
Gauni - Jadran Vrsi 5:0 (Prtenjača 2, Birkić, Lazarevski, Mrkić)
Paklenica - Primorski Plamen 3:1 (Marasović 2, Jukić; Galešić R.)
Ražanac - Sv. Mihovil 2:0 (Teklić 2)
Osam mladi - Paket jaja 3:0 (Šestan 2, Paleka)
Žerava - Vidikovac 2:2 (pen. 9:8), (Beram, Tokić; Skroće, Grubić)
Murvica - Mala Rava 0:0 (pen. 3:2)
Varoš - Paklenica 6:3 (Župan 2, Bugarija 2, Lekaj, Vukić; Dokoza, Jurlina, Jukić)
Poljica Brig - Ugljan 0:2 (Kresović, Gobin)
Tin - Mladost 2:1 (Stanišić; Klanac, Franjić)
Tornado Commerce - Škabrnja 2:8 (Sikirić, Lisica; Pavičić 4, Jurić 2, Škara, Bilaver)
Young boys - Zapuntel 5:2 (Župan 2, Duvančić, Abramović, Števanja; Kačanić, Petričić)
Brodarica - Bili Brig 1:0 (Mijolović)
Idassa Nadin - Kontra 0:0 (pen. 3:1)
Puntamika - Vrsi 2:5 (Bilaver, Lovretić; Vujević 3, Mandić, Štrkalj)
Adriatic Propeleri - Stanovi 1:3 (Poljak; Pahljina, Tikulin, Zrilić)

Ženski dio:
IPA - Terminatorke 6:0 (Grguric 3, Vlatković 2, Klešnik)