U četvrtak, 19. studenog s početkom u 10 sati bit će organizirana radionica pod nazivom: "Program provjere inovativnog koncepta" na kojoj će se potencijalne prijavitelje upoznati s načinom prijave na natječaj Program provjere inovativnog koncepta. Radionica će se održati u Maloj vijećnici Doma Zadarske županije, Božidara Petranovića 8 u Zadru. Prijava na radionicu je obvezna, a prijavnica je dostupna na web stranici INOVAcije www.inovacija-zadar.hr. Popunjenu prijavnicu najkasnije do 18. studenog pošaljite na su: katarina.colic@inovacija-zadar.hr

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG - BICRO 16. studenog 2015. godine objavit će poziv za prijavu projekata u 6. KRUG PROGRAMA PROVJERE INOVATIVNOG KONCEPTA (PoC).
Znanstvenicima, istraživačima i poduzetnicima Program provjere inovativnog koncepta pruža mogućnost provjere je li njihov rezultat istraživanja, novoosmišljeni proces ili tehnologija ostvariva te ima li potencijalno komercijalnu primjenu.
Pretprijave za sufinanciranje inovativnih projekata mogu se obaviti putem ON- LINE sustava, a Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije - INOVAcija bit će podrška natjecateljima tijekom cijelog procesa prijavljivanja i implementacije projekata.