ZADAR- Analiza izbornih rezultata u Zadarskoj županiji pokazala je kako je SDP-ova koalicija dobila u općinama Sali, Tkon, te u Kukljici, dok je u Pagu i Preku bilo tijesno u korist Domoljubne koalicije. Ta je HDZ-ova koalicija u Kalima, općini koju vodi SDP-ov načelnik Duško Vidov, ujedno i kandidat na listi „Hrvatska raste", dobila s 35.61, glasova, dok je SDP-ova osvojila 35.23 glasova. Vidovu za utjehu  je podatak kako je dobio najviše, 57 posto preferencijalnih glasova. Božidar Kalmeta jedino je u Preku dobio nešto više preferencijalnih glasova nego li nositelj list Tomislav Karamarko, koji je najbolje prošao u Obrovcu.
HDZ-ova koalicija odnijela je najveći broj glasova u Škabrnji, čak 80 posto, a tamo je i njihov kandidat Josip Bilaver s 56. 7 posto glasova potukao sve kandidate s liste HDZ-ove koalicije u IX. izbornoj jedinici.
Najmanje glasova Domoljubna koalicija osvojila je u općinama Kali, Viru i Pašman, 35.61, 38 posto u Viru te 40.07 posto  u općini Pašman. U većini općina i gradova dobili su preko 50 posto, a u Bibinjama 66.79, u Novigradu 66.72, u Poličniku 63.9 posto. U Zemuniku Donjem 63.71 te Lišanima Ostrovičkim 73. 39 posto glasova prebrojano u korist Domoljubne koalicije HDZ-a.