Muči vas problem proširenih vena? To nije samo estetski problem - ako se ne liječe, proširene vene mogu uzrokovati brojne zdravstvene posljedice.

Poliklinika Mešter i Laserski centar nude vam bezbolno rješavanje proširenih vena laserom!

Cijela procedura tretmana odvija se pod kontrolom ultrazvuka i dopplera. Postupak se vrši tako da se u bolesnu površinsku venu pod lokalnom anestezijom uvede lasersko radijalno optičko vlakno. Uz pomoć navigacijskog crvenog svjetla na vrhu vlakna i ultrazvuka vlakno se precizno pozicionira u odnosu na duboku venu u koju ta bolesna, površinska vena utiče.

Pod kontrolom ultrazvuka oko vene se ubrizga lokalni anestetik da bi procedura bila potpuno bezbolna i usmjerena samo na bolesnu venu. Programira se laserski sustav sa željenim postavkama. Uključuje se laser i pod kontrolom color dopplera vlakno se polagano povlači dok njegov vrh radijalno, 360 st emitira lasersku energiju koja sljepljuje i zatvara bolesnu venu. Po završetku postupka, noga se zamata u kompresivnu čarapu, a pacijent se otpušta na kućnu njegu.

Mogućnosti lasera su mnogobrojne, a kroz segmentaciju usluga tri suvremena lasera Laserski centar Zadar osim spomenutog nudi i sljedeće tretmane: UKLANJANJE BRADAVICA, MADEŽA, MRLJA, RESURFACING KOŽE, TRAJNA EPILACIJA DLAČICA MEDICINSKIM LASEROM I LASERSKO RJEŠAVANJE INKONTINENCIJE KOD ŽENA.

Više informacija potražite na http://www.poliklinika-mester.hr/department/laserski-centar-zadar/ ili nazovite na tel: 023/309-065 ili 099/4614-795.