Povodom Svjetskog dana hrane i Svjetskog dana kruha 16. listopada, Zavod za javno zdravstvo poziva vas u srijedu u 11 sati na predavanje “PREVENCIJOM DO ZDRAVLJA – Sol i pekarski proizvodi”
Predavanje koje će se održati u Gradskoj knjižnici u srijedu u 11 sati posvećeno je provedbi Strateškog plana za smanjenje unosa soli u prehrani.
Podijelit ce se prigodni letci s tematikom o prekomjernom unosu soli te pojave kroničnih bolesti.
Projekt je podržan od strane ministra zdravlja, prim. dr. Siniše Varge.
Koja hrana sadrži kuhinjsku sol?
Sol i pekarski proizvodi!
Što se događa s kuhinjskom soli u organizmu?
Zašto je prekomjeran unos kuhinjske soli štetan?
Koje su prednosti smanjenog unosa kuhinjske soli?
Kako smanjiti unos kuhinjske soli – što možete učiniti sami?
Odgovore na ova pitanja možete čuti na predavanju.
Povodom Svjetskog dana hrane i Svjetskog dana kruha 16. listopada, Zavod za javno zdravstvo poziva vas u srijedu u 11 sati na predavanje “PREVENCIJOM DO ZDRAVLJA – Sol i pekarski proizvodi”
Predavanje koje će se održati u Gradskoj knjižnici u srijedu u 11 sati posvećeno je provedbi Strateškog plana za smanjenje unosa soli u prehrani.
Podijelit ce se prigodni letci s tematikom o prekomjernom unosu soli te pojave kroničnih bolesti.
Projekt je podržan od strane ministra zdravlja, prim. dr. Siniše Varge.
Koja hrana sadrži kuhinjsku sol?
Sol i pekarski proizvodi!
Što se događa s kuhinjskom soli u organizmu?
Zašto je prekomjeran unos kuhinjske soli štetan?
Koje su prednosti smanjenog unosa kuhinjske soli?
Kako smanjiti unos kuhinjske soli – što možete učiniti sami?
Odgovore na ova pitanja možete čuti na predavanju.