Na području Zadarske županije završilo je još jedno snimanje. Riječ je o seriji „Tytgat Chocolat", ljubavnoj priči o ljudima koji rade u flamanskoj tvornici čokolade Tytgat Chocolat. Jasper Vloemans na poslu se zaljubljuje u jednu od svojih kolegica Tinu koja potječe s Kosova i koja je iznenada deportirana u domovinu.

Glavne uloge tumače glumci Teatra STAP, kazališta koje radi s ansamblom profesionalnih glumaca s mentalnim poteškoćama. Glume još i: Wim Opbrouck, Marc Eeghem, Els Dottermans, Frank Focketyn, Mieke De Groote, Jan Decleir i Flor Decleir.

Seriju je napisao i režirao Marc Bryssinck, umjetnički direktor Teatra STAP i Filip Lenaerts. Snimanje realizira belgijska produkcijska kuća deMensen, a produkciju serije podržao je i Filmski ured Zadar.

Stotinjak osoba uključeno je u projekt te je veći dio njih dobio priliku zaraditi manji ili veći honorar. Korištene su usluge Parka prirode Velebit, angažirana je zaštitarska služba, članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava, a profitirali su i restorani i privatnici kod kojih je odrađen dio snimanja. Cjelokupna ekipa bila je smještena u hotelu Alan u Starigradu. Neke od lokacija snimanja bile su: Zrmanja - Muškovci, Glinica, Obrovac, restoran u Gračacu, Raduč ceste i farma u Zemuniku Donjem.

Serija će se prikazivati na belgijskoj televiziji početkom iduće godine.