U četvrtak, 30. travnja 2015. godine završavaju ovogodišnji Županijski dani 2015. koji su počeli 8. travnja. U tom vremenu održano je 88 raznih događaja na području cijele Zadarske županije, ali i u Vukovarsko-Srijemskoj županiji. Županijski dani sutra završavaju slijedećim događajima:

U Velikoj vijećnici Doma Županije održat će se predavanje  na temu Potrošački problemi na području zaštite potrošača i tribina s potrošačima, organizator je Udruga Zadarski potrošač
U 17 sati, u Kneževomdvoru u Pagu održat će se Smotra glazbenih aktivnosti srednjih škola. Organizator je Glazbena škola Blagoje Bersa (sudjeluju: Gimnazija Jurja Barakovića, Prirodoslovno -grafička škola, Glazbena škola Blagoje Bersa, Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, Srednja škola Kneza Branimira Benkovac, Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola Zadar, Gimnazija Vladimira Nazora, Srednja škola Bartula Kašića Pag, Klasična gimnazija Ivana Pavla II, Pomorska škola Zadar i Gimnazija Franje Petrića)
Za 20 sati u Gradskoj loži  zakazano je predstavljanje knjige Prostori sudjelovanja - 20 godina planiranja Zadarske županije, organizator je Zavod za prostorno uređenje.