Studio Vertikala - Udruga za akrobatski ples na šipki, koja u Zadru djeluje dvije godine, s novim studijom i potpuno novim programom započinje s radom u subotu 11. travnja i taj će dan biti Dan otvorenih vrata za sve zainteresirane.

Njihov novi program nudi i aerial hoop satove, odnosno obruč koji također spada u aerial arts, tj. zračne sportove/ umjetnost. U programu će biti, osim početnog, srednjeg i naprednog stupnja šipke i satovi fleksibilnosti, koja je prijeko potrebna u bavljenju ovim sportom, ali i mnogim drugim sportovima. Posebno će se raditi na plesnom djelu kroz sat Poleography, dakle naglasak će biti na plesnom izričaju uz/na šipki. Uz sve, održavat će se i POLE CLASSIQUE satovi te POLE PLAY- slobodan sat za cure gdje mogu same vježbati.

Nezaobilazan dio treninga jest razvoj snage i kroz program Power Pole. Programi su prilagođeni zaista svima, od 10 godina pa nadalje.

Instruktorice su Tina Jurjević i Ana Čudić, višestruka prvakinja u sportskom plesu na šipki i kineziolog, koje sa pažljivo razrađenim programima jamče razvoj snage, fleksibilnosti, koordinacije. Osjećat ćete se snažno i graciozno, a sa svakim savladanim elementom rasti će i Vaše samopouzdanje.

Studio se nalazi na Meladi, ulica Franje Petrića 3b i u subotu 11. travnja pozivaju sve na Dan Otvorenih Vrata u poslijepodnevnim satima od 15-19 sati gdje možete isprobati šipku i obruč, te dobiti sve ostale potrebne informacije.