Ante Brzić iz Svetog Filip i Jakova s izvedbom pjesme "Ain t No Sunshine" prošao je u drugi krug emisije HTV-a The Voice of Croatia.

Druga emisija potvrdila je da Hrvatska obiluje odličnim pjevačima i da mentorima - Jacquesu Houdeku, Indiri Levak, Tonyju Cetinskom i Ivanu Dečaku - nije nimalo lako pri odabiru natjecatelja za svoje timove.

Svaki mentor može imati 12 kandidata u timu, a svi natjecatelji koji su se plasirali u audicije showa izvrsni su pjevači i mentorima je prepoznati sitne razlike u kvaliteti sve teže. Uz to, borba za kreiranje što bolje ekipe se zaoštrava, a u drugoj emisiji moglo se vidjeti kakve sve maštovite taktike mentori imaju za privlačenje natjecatelja u svoj tim. Ivan je mamio zajedničkim izlascima, Jacques sjedenjem u mentorskom stolcu, Indira je nudila pomoć u biranju odjevnih predmeta, a Tony isticao svoje iskustvo na glazbenoj sceni.

Po troje mentora zainteresirali su Dario Došlić i Martina Milošević. Po dvoje ih se okrenulo na izvedbe Zdravke Damjanović, Samante Vrbljanac, Kristiana Ordulja i Ane Opačak. Audiciju su prošli i Ante Brzić i Maja Škiljević. Sari Barbarić i Dini Petriću okrenuli su se svi mentori.

Jacques je u drugoj epizodi svojemu timu dodao dvoje natjecatelja i sada ih ukupno ima četvero. Indira ih je dobila još troje i trenutačno ima najbrojniji tim sa šest natjecatelja. Odmah za njom je Tony sa svojih pet kandidata nakon što je u ovoj emisiji odabrao dvoje. Ivan je, kao i u prošloj emisiji, osvojio dvoje natjecatelja i sada ih ima četvero.